ISO 27971:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 14 يونيو 2023 ·

Cereals and cereal products — Common wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of Alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology

الحبوب والبقول والمنتجات المشتقة
* تشمل الحبوب، الذرة، الدقيق، منتجات الخبز ، الخ

ملفات الوثيقة ISO 27971:2023

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 27971:2023

This document specifies a method of determining, using an Alveograph, the rheological properties of different types of dough obtained from common wheat flour (Triticum aestivum L.) produced by industrial milling or laboratory milling.

It describes the Alveograph test and how to use a laboratory mill to produce flour in two stages:

    stage 1: preparation of the wheat grain for milling to make it easier to separate the bran from the endosperm;

    stage 2: the milling process, including breaking between three fluted rollers, reduction of particle size between two smooth rollers and the use of a centrifugal sieving machine to grade the products.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/PAS 8329:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Extended master connection file (χMCF) — Description of mechanical connections and joints in structural systems
IWA 45:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Sustainable critical mineral supply chains
ISO/TS 5462:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Rubber latex coated fabric gloves — Specification
ISO 19085-9:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Woodworking machines — Safety — Part 9: Circular saw benches (with and without sliding table)